حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 261 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
موفقیت ایران در کسب جایگاه در اجلاس جهانی توسعه ارتباطات
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶
شناسه : 746
بازدید 869
23
موفقیت ایران در کسب جایگاه در اجلاس جهانی توسعه ارتباطات

سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران در اجلاس جهانی توسعه ارتباطات از راه دور (WTDC ) دو پست مدیریتی کسب کرد.سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نمایندگی از کشورمان در اجلاس جهانی توسعه ارتباطات از راه دور (WTDC) که توسط اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) از ۶ تا ۱۶ ژوئن در مرکز […]

ارسال توسط :
پ
پ

سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران در اجلاس جهانی توسعه ارتباطات از راه دور (WTDC ) دو پست مدیریتی کسب کرد.سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نمایندگی از کشورمان در اجلاس جهانی توسعه ارتباطات از راه دور (WTDC) که توسط اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) از ۶ تا ۱۶ ژوئن در مرکز کنوانسیون کیگالی در کشور رواندا برگزار شد، حضور یافت.

وی با بیان اینکه این اجلاس امسال با موضوع «اتصال افراد غیر مرتبط برای دستیابی به هدف توسعه پایدار» برگزار شد، ادامه داد: WTDC به طور معمول هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود و امسال بیش از ۲۰۰۰ عضو جامعه بین المللی از جمله سران کشورها، وزرای دولت، هیئت‌های ملی از ۱۵۳ کشور، رهبران برجسته بخش دیجیتال و نمایندگان سطح بالای نهادهای منطقه‌ای از جمله اتحادیه آفریقا و اتحادیه اروپا و مقامات ارشد نهادهای غیر دولتی در این رویداد حضور یافتند.

سخنگوی وزارت ارتباطات با اشاره به اینکه WTDC در راستای ایجاد تحول دیجیتال برای ۱۷ هدف جهانی توسعه پایدار (SDGs) که توسط سازمان ملل متحد تعیین شده، فعالیت می‌کند، گفت: این رویداد فرصتی برای جامعه بین‌المللی است تا استراتژی‌های نوآورانه دیجیتال را برای کمک به شکستن موانع توسعه اجتماعی و اقتصادی ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز با هدف تبادل نظرات و تجربیات با سهامداران WTDC و شرکت در بحث‌های کلیدی برای کمک به توسعه ICT در ایران و جهان و دستیابی به اهداف توسعه پایدار در این رویداد حضور فعال دارد، گفت: امسال نتیجه این حضور، کسب ۲ پست مدیریتی بوده است.

سالم توضیح داد: هیأت ایرانی در اجلاس جهانی توسعه مخابرات، موفق به کسب کرسی معاونت مطالعاتی گروه T-DAG که گروه مشاوران توسعه ارتباطات محسوب می‌شود و نیز کسب کرسی معاونت کارگروه PLENARY که بزرگترین و مهمترین مجمع عمومی سطح بالای این اجلاس است، شد. این موفقیت منزلت و جایگاه ایران را در سکوهای مدیریتی جهان در حوزه ارتباطات تقویت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه WTDC یکی از ۳ شاخه اصلی ITU محسوب می‌شود که در آن سران و مقامات عالی اغلب کشورها حضور فعال دارند، گفت: کسب جایگاه مدیریتی ایران در WTDC در حالی اتفاق افتاده که بسیاری از کشورها با برخورداری از هزینه‌ها و امکانات زیاد تلاش کردند تا به این جایگاه دست یابند. برای مثال کشوری مانند چین که با دست پر و امکانات بسیار در این اجلاس حضور داشت نیز ۲ جایگاه را از آن خود کرد. از این رو کسب ۲ جایگاه برای ایران، افتخار مهمی محسوب می‌شود.

سخنگوی وزارت ارتباطات گفت: به رغم حمایت‌های ایران، کشور روسیه اجازه حضور در انتخابات این کارگروه‌ها را نیافت و کشورهای غربی در حمایت از اوکراین قطعنامه‌ای تصویب کردند که روسیه حق ورود به این انتخابات را ندارد.

وی خاطرنشان کرد: این اجلاس مهمترین رویداد توسعه در حوزه ارتباطات راه دور محسوب می‌شود و ایران علاوه بر حضور فعال در امور فرآیندی، پیشنهاداتی را نیز برای اصلاح قطعنامه این اجلاس ارائه داد. به این ترتیب که با کار پیوسته و رایزنی‌هایی که از طرف نماینده کشورمان صورت گرفت، بیانیه این اجلاس به نحوی اصلاح شد که مناسب و به نفع کشور ما باشد. بیانیه اولیه این رویداد دارای نکاتی بود که مورد قبول ما نبود.

مشاور وزیر ارتباطات گفت: هدف WTDC اتخاذ یک نقشه راه جهانی برای تحول دیجیتال و در نهایت کمک به دسترسی معنی دار به فناوری‌های دیجیتال در دستان میلیاردها نفر در سراسر جهان است. در طول برگزاری این رویداد میزگرد استراتژی‌های مؤثر توسعه دیجیتال نیز برپا شد و شرکت کنندگان در مورد نیازها، تعهدات و منابع موجود برای پر کردن شکاف دیجیتال مطلع شدند. این مساله فرصتی را برای کشورهای عضو، بخش خصوصی، دانشگاه‌ها، جامعه مدنی، سازمان‌های بین‌المللی و سایر نهادها فراهم می‌کند تا با هم تحول دیجیتالی را برای همه پیش ببرند.

به گفته سالم، «بیانیه کیگالی» و برنامه اقدام آن، به عنوان یک نقشه راه جهانی برای توسعه دیجیتال ملی، منطقه‌ای و جهانی در نظر گرفته شده و قرار است اولویت‌های ITU را برای توسعه مخابرات در چهار سال آینده عملیاتی کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.